papirtosse

lørdag den 24. august 2013

hjemmelvede applicatorer og skuffer til inkpads

Så skulle der ryddes op... Kom endelig i gang med det projekt, jeg har haft i tankerne i LANG tid. Så i dag skulle det være!
Lavede flere hjemmelvede applicatorer til inkpads (har jo fået flere..). Dominobrikker, skakspil og  velcobånd købt i genbrugsbutikken og god stærk sekundlim.
Men så var det jo det problem med at have så mange, at man ikke kan finde dem. Beklædte en sturophorkasse med gavepapir, stak "dykkere" fra hæftemaskinen i og hængte dem op "op side down". Det fungerer.
Lavede markater til ink pads og selve applikatorene. Hentede en sillefil og lavede indmaden til de små opbevaringsskuffer til ink pads Fandt en skotøjsæske og lavede 30 skuffer, som lige passede i højden, når mans stabler 10 stk. Nu er det mere overskueligt. :-)

Dejligt at være færdig med det.

5 kommentarer:

 1. WOUW sikken et cool project, og en rigtig god ide. Jeg har længe ledt efter at finde nogle billige implikatorer uden held, så dette er bare lige løsningen. Det havde jeg godt nok slet ikke tænkt på, men den ide må da vist liftes, hvis det er ok med dig, for den er da bare kanon, og det ser rigtig godt ud. Pokkers for jeg var faktisk inde og snuse rundt i genbrug igår, og de havde da garanteret noget, som kunne bruges der. Men så må jeg jo afsted igen og se om jeg kan finde noget, der kan bruges ha ha ha.
  Super ide og rigtig flot lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, selvfølgeligt - glad for, nogen kan bruge ideen .-). God arbejdslyst :-).

   Slet
 2. Det ser rigtig fint og ikke mindst overskueligt ud. Godt med noget genbrug!

  SvarSlet
 3. Det var da en fantastisk kreativ ide. jeg hader at skifte farve og uoverskueligt er det også, at ha de puder liggende. Dette er da en billig løsning. Sejt.

  SvarSlet
 4. Skønt med orden i sine ting... og det er super kreativt lavet

  Ha en god aften

  SvarSlet