papirtosse

mandag den 7. april 2014

Papercraft inspiration

Jeg har fået et blad - Papercraft inspiration. Der var også nogle papir med - og det skulle lige afprøves :-). For nyligt købte jeg jo en ny die fra Joy craft - så jeg gik i gang med det. Sommerfuglen er et stempel jeg har farvelagt og så klippet ud og monteret med limpuder. Var i tvivl om, om det skulle pyntes mere - men lod være, da prikkerne egentlig var "urolige" nok. Indvendig i kortet har jeg brugt en topper, som var med i bladet - det har jeg givet lidt distress sværte og har varmembosset teksten i matchende farve. Kuverten har jeg lavet med envelope punch og pyntet med en strimmel af papiret fra bladet og så brugt en kant punch, som jeg har købt brugt ved Scrap i Munkebo.

6 kommentarer:

 1. Oj, hvor godt, og en fed ide at have overskud til at pynte kuverten (det skal jeg huske) det ser virkelig flot ud. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare flot, og jeg er helt enig med Karen, din kuvert er virkelig flot pyntet også, det ser smadergodt ud. Smukt arbejde her som altid.

  SvarSlet
 3. Wauw et skønt kort! Du er da virkelig god til det der farvelægning!

  SvarSlet
 4. Rigtig flot kort og kuvert.

  SvarSlet
 5. Hold da op hvor er de bare flotte! Elsker de lidt dæmpede farver. Især brun-turkis sammensætningen. Rigtigt fine kort :-)

  SvarSlet