papirtosse

torsdag den 17. juli 2014

exploding box

Vores yngste søn blev gift i mandags - sikken en dejlig dag! Vi er så glad for, at vi måtte dele denne dejlige dag sammen med brudeparret. I dagens anledning skulle vores svigerdatter have en arvering.

Jeg lavede en exploding boks og købte en lille sød støbt engle æske, hvor ringen kunne være i.
Papiret er fra en "free gift" i Papercraft inspirations, som jeg har et års abonnement af. Noget af pynten har jeg selv lavet, noget af det er købte stickers (globalgift). I lommerne er der billeder af bruden og gommen som baby, små barn, teenager og nu.

Desværre blev billederne af den helt færdige samlede box og detaljerne dårlige. Ved ikke lige, hvad det gik galt. Men her nogle stykker, som kunne bruges :-).  
"Indmaden" af æsken

4 kommentarer:

 1. Tillykke med sønnen.
  En fin æske du har fået lavet, den må have bragt lykke.

  SvarSlet
 2. Først stort tillykke med sønnen og svigerdatteren. Dernæst hvor er det blevet en superflot explosionboks, du har lavet her. Den er bare virkelig lækker og fyldt med fede detaljer overalt. Jeg er helt vild med, at du har lavet de to lag forskudt for hinanden i stedet for som altid næsten, at siderne falder oven i hinanden. Det ser smaddergodt ud. Den er godt nok blevet mega flot. Godt gået Katarina.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg ikke selv fundet på. Jeg så det hos Stempelhobby, da en venlig scrapper viste, hvordan man laver og samler såden en box.

   Slet