papirtosse

mandag den 1. september 2014

Rammekort a la Vivi :-)

Jeg har lade mig inspirere af de flotte rammekort, Vivi laver. Fulgte Vivis opskrift på Hobbybodens blog (27.8). Nemt at gå til og til at finde ud af.
Den første blev med maritimt thema, efter at have set noget med det emne på papercrafting. Brugte både dies og stempler.
Det andet kort er lavet af papir fra "Vogue" af craftworks cards, købt i Hobbyboden. Jeg afprøvede gildingflakes, som jeg også fandt i Hobbyboden for leden. til pynten. En swirl og knapper. Spændende teknik - men der skal øves noget mere :-).7 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte begge to, det første er super, men det andet kan jeg ikke holde op med at kikke på, den påfugl der sidder der og kikker ind til halefjerne er så skøn, og du har pynte-de så flot. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. 2 rigtig flotte kort, dem har du lavet rigtig gdt og fint.

  SvarSlet
 3. Super flotte kreationer du har lavet

  God aften til dig

  SvarSlet
 4. Det der gildingflakes ser godt nok flot og spændende ud.

  SvarSlet
 5. woo hvor er de flotte. sikkent et stort arbejde svært at sige hvilket der er mit fav da jeg syntes de alle er rigtigt lækre ;O))

  SvarSlet
 6. Hvor er de altså bare flotte begge to. Det andet er rigtig elegant. Må da lige "sætte mig ind i " de der gildingflakes, de ser rigtig spændende ud.

  SvarSlet