papirtosse

søndag den 14. december 2014

juleblog 14. december

I dag er det min bedste venindens fødselsdag. Vi har kendt hinanden i 50 år og er gået gennem tyk og tynd. Desværre bor hun i Schweiz - så vi ses ikke så ofte. Men heldigvis findes der Skype...

Der var nogle rigtig søde kort i posten.

 fra Mulle


 fra  Michelle


fra Lissy

Tak til jer alle tre!

I eftermiddag er vi inviteret til Glögg og æbleskiver - har lige pakket en værtidnegave. En quilling stjerne og "gode råd" (Brätzeli).

Brätzeli, bagt i gårDen færdigpakkede værtindegave


På vej derud skal jeg lige forbi Picturing the World... mangler lige et par gaver :-).

God 3. advent til jer alle.

10 kommentarer:

 1. skønne kort og dine gode råd ser godt nok lækre ud. gad godt have sådan et jern man bager dem på

  SvarSlet
 2. Fine kort du har modtaget : ) hvor er de fine dine Gode råd og små. Hvad er det for en jern du bruger?, har aldrig set dem i den størrelse før. Lækker værtinde gave at få : )
  Rigtig god 3 advent

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har arvet jernet efter min mor i Schweiz. Der er det meget almindeligt - også til andet end jul. Både sødt (f. eks. hasselnødde "gode råd") og salt - det er mest til aperitif og laves enten med salt i dejen og krydderier, med ost, kommen og nogle gange også med snaps eller vin som smagsgiver. Man får det ofte budt når man smager på vin - der er de lavet med vin og ost.

   Slet
 3. Flotte kort, du har modtaget og lækker værtindegave!

  SvarSlet
 4. Fine kort du har modtaget. Men dine gode råd er godt nok små. I hvert tilfælde i forhold til dem jeg kender.
  Flere gaver...og besøg hos PTW. Gad vide om det er til mig ? Nå ikke......Hihi.
  God fornøjelse med turen.

  SvarSlet
 5. Super fine kort, du har modtaget, der er rigtig fine. Og sikke lækre gode råd du har lavet, det er da bare herligt at modtage så lækre værtindegaver. Du er helt utrolig alt det du altid når. Hvem der havde bare lidt af al din energi ha ha ha.
  Håber I får en rigtig god dag.

  SvarSlet
 6. Fine kort, og sikke en lækker værtindegave :o)
  Du spørger i en kommentar til af mine blogindlæg, om der er glimmer i de farver jeg bruger - det er der! Også i den grad. Er helt vild med dem. Jeg købte dem for mange år siden, og så lå de et stykke tid og samlede støv, men nu har jeg god gang i dem igen.

  SvarSlet
 7. Uhmm... Gode råd. Jeg så lige højere oppe i kommentarerne at du nævner opskrifter med salte ting - er det nogle opskrifter du vil dele? For så vil jeg rigtig gerne have dem :)
  Det er et smukt mønster der er i dit jern. Jeg har 2 .. både et gammeldags og et elektrisk - men der er samme snirklede mønster i dem begge.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg lægger dem på bloggen i morgen :-) Hav en god aften

   Slet
 8. Fine kort - specielt det første er jeg rigtig vild med og har igen skabt lidt ideer i hovedet hos mig ;)
  Sikke en fantastisk værtindegave at modtage. Jeg har aldrig smagt de gode råd, men hvor ser det bare så godt ud med pose og lidt pynt!

  SvarSlet