papirtosse

mandag den 22. december 2014

juleblog 22. december

I går havde vi en forrygende dag og aften. Vi havde inviteret til åbent hus kl. 16, men allerede kl. 11 om formiddagen kom der bekendte for at ønske god jul - nogle også for at købe et juletræ. Så kl. 15 blev manden sendt i brugsen, for at købe flere æbleskiver :-). Efter kl. 17 bød jeg også på varm suppe og hjemmebagt brød. Heldigvis havde jeg noget i fryseren, for der blev bare spist. De sidste gæster gik ved 23 tiden. Det var en fantastisk hyggelig dag og aften. Så nu ER det jul. :-)

I dag laver vi konfekt og vores ældste søn har meldt sig frivilligt til at lave aftensmad - dejligt.

Træet er kommet ind - det var faktisk meningen, at vi skulle have det pyntet og tændt i går - men det nåede jeg ikke :-). Så det får jeg gjort sammen med min søde svigerdatter i aften. :-).

I dag viser jeg et par kort, jeg har lavet på julekorts kurset. Jeg har nydt det at blive udfordret med de mange spændende teknikker.
En god 22. december til jer!

8 kommentarer:

 1. Sikke skønne kort. Er især vild med de nederste i de blå farver er det mask, du har brugt? Skønt at følge med på bloggen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en embossingfolder, hvor man farver direkte på selve embossingfolderen

   Slet
 2. smukke kort og godt jeres åbent hus gik godt.

  SvarSlet
 3. Hvor smukke, jeg er også vild med det blå. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Det lyder virkelig som om I alle har haft en hyggelig dag. Og din mad må jo have været god, når de sådan kunne tage fra.....hihi.
  Og nu kører det...... Rigtig god fornøjelse og arb lyst med de sidste ting.
  Super flotte kort du har lavet på kursus.

  SvarSlet
 5. Lyder til at have været en dejlig dag. Og dine kort er flotte :)

  SvarSlet