papirtosse

mandag den 26. januar 2015

flettet kort

Har set dentte kort http://lisaskreativeunivers.blogspot.dk/2014/12/braided-edge-card.html - ser spændende ud med den flettede kant. Er fulgt Lisa's link til tut. Har afprøvet det og så skulle det pyntes. Jeg har en aftale med mig selv, at jeg skal bruge nogle papirer, jeg har det svært med - og så gik jeg i gang. Det var sjovt at lave. Selv om det er samme opskrift, får kortet et helt andet udtryk :-). Jeg når ikke Lisa til sokkeholderne - men tak for inspirationen!

God aften til jer bloggere :-).

5 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt at kunne hente inspiration hos andre. Jeg havde set Lisas kort, men havde slet ikke bemærket linket- nok mest fordi jeg bliver overvældet. Tak for linket, den flettet kant skal helt sikkert afprøves

  SvarSlet
 2. Det har du nu lavet rigtig godt Katharina, det er rigtig flot, og selvfølgelig er det lige så godt som alle andre, men som du selv siger, de blír jo vidt forskellige hver gang, an på hvad man gør videre med dem. Men det er bestemt rigtig rigtig flot lavet og dekoreret. Og det får mig til at tænke på forår og sommer med den smukke gule farve, og det er bestemt en skøn fornemmelse, kan jeg love dig.

  SvarSlet
 3. aj flettet,super sød teknik altså

  SvarSlet
 4. Lækkert i skønne farver... så fint flettet

  God dag til dig

  SvarSlet
 5. Den flettede kant ser altså spændende ud - den må prøves på et tidspunkt. Jeg syntes virkelig det er super flot, og man bliver i rigtigt sommer humør som Maryann også siger:)

  SvarSlet