papirtosse

søndag den 11. januar 2015

Hvordan fårstår i denne tekst????

I går holdt vi en workshop omkring Sillen her hos mig. Hyggeligt - der mødte 2 op og vi kom vidt omkring - og læret en masse fra hinanden. Lige som det var meningen! Jeg afprøvede at skære en tekst i vinyl - men bagefter kom jeg til at tænke på, hvad teksten egentlig betyder?

Mhhh - er det en hilsen til et afdød barn????? Eller hvordan fostår i den?


Har leget lidt i dag og fik lavet et kort af rester. Jeg kunne godt bruge et kursus i, hvordan man laver lag... det tog godt nok lang tid at lave. Frem og tilbage, klippe, smide ud osv.


Min bærbare driller med silhoiuetteprogrammet. Det er helt nyinstalleret på den. Alt gik vel, biblitoket blev flyttet og det skulle være i orden. MEN... den fryser hele tiden. På FB har jeg fundet en manual, hvordan man løser problemet på en PC - men jeg har overtaget min søns Mac. Nogen herinde måske ved, hvordan man løser det problem?

Kan i have en dejlig (stormfuld) søndag

7 kommentarer:

 1. super sødt - teksten betyder noget i retning af: blinke blinke lille stjerne, du vil aldrig vide hvor elsket du er.
  man kan jo ligge i teksten hvad man vil om det er en savnet i himlen el bare en lille stjerne ;O))

  SvarSlet
 2. Flot lavet tekst og dit kort er så smukt
  Du kan se blomsterbox'es videoer på YouTube... der viser hun en masse lag på lag :-)
  Ærgeligt jeg ikke bor tættere på dig, så jeg kan være med i Workshops :-))

  Ha en god søndag

  SvarSlet
 3. Teksten er super flot og sød - og jeg er ret vild med dit kort!
  Jeg kunne også godt bruge sådan en workshop med sillen ... men der er lidt langt over til dig - hihi.

  SvarSlet
 4. Jeg har også lige haft det samme problem med min silhoutten (dog pc) det hjalp at jeg hentede programmet igen, ved ikke om det kan afhjælpe dit problem.
  Rigtig fin kort

  SvarSlet
 5. Lækker tekst med sødt indhold. Jeg tolker den som værende til et lille (levende) barn.

  Flot kort også!

  SvarSlet
 6. Rigtig sødt og ærligt indhold i teksten. For kan de små børn nogensinde forstå, hvor højt man elsker dem. Særligt under teenage årerne. Er det ikke sådan, at når man bliver forældre får kærlighed en helt anden ekstra betydning.

  SvarSlet
 7. Et rigtig fint kort Katharina, og det er en rigtig sød tekst også, som jeg så kan fortælle dig, er et vers fra en Amerikans vuggevise, hvor hele sangen handler om, at stjernerne er vores kære afdøde, som passer på os deroppefra, så i min verden er det helt sikkert til et levende barn at den blír sunget. Jeg er endda ret sikker på, at du kan finde sangen på You Tube, den hedder simpelthen Twinkle twinkle little star.

  SvarSlet