papirtosse

onsdag den 7. januar 2015

I gang med Sillen

Nu skulle det være... jeg vil bruge min Sille noget mere! På facebookgruppen "I love solhouette" fandt jeg en fil, lagt op af Annette Stormfeldt - de små huse er bare så søde og jeg vil lave nogle stykker og hænge op i min troldegren. Jeg har for nyligt købt nogle knive til Sillen i Kina - jeg er overrasket over, hvor gode de er. De skærer også meget fint i struktureret papir uden problemer - i modsætning af med det alm kniv, hvor jeg gav op og egentlig mistet lidt lysten til det. Så nu får jeg da mit struktur karton i mange farver brugt nu alligevel! :-).4 kommentarer:

 1. Rigtig sød, jeg tænkte netop i går på at få lavet noget til troldegrenen der ser lidt bar ud efter julepynten er taget ned :)

  SvarSlet
 2. WOW hvor er de bare søde de små huse her, og dejligt at du fandt nogle rigtig gode knive, før du helt tabte lysten til det hele. Kender desværre kun alt for godt den følelse, nr man ikke kan få noget til at være, som man gerne vil, fordi de ting sjældent holder, hvad de lover.

  SvarSlet
 3. De er bare blevet så søde dine huse
  hvilket firma købte du knive hos

  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. http://www.ebay.com/itm/1-pc-Graphtec-CB09-Cutting-Plotter-Blade-Holder-10-pcs-45-degree-Blades-/261363434147. Man skal blot skrive, at de skal mærke pakken med " gift". Så sætter de værdi 5$ og man slipper for tolden.

   Slet