papirtosse

torsdag den 19. december 2013

19. december - planlægning

I morgen begynder det store rykind... I morgen ankommer Georgos fra Gækenland og lørdag kommer vores børn, en japaner, og nogle venner af vores børn - et nygift dansk/kinesisk par. De skal være hos os i 2 dage. Det er noget, som lige blev besluttet i går... så nu skal der købes ind... det er jo en stigning fra 2 personer til 10... :-). Da en del af gæsterne aldrig har oplevet dansk jul, rykker vi den lidt og pynter et juletræ på lørdag (de kan de selv være med til). Maden bliver dog ikke julemad.

Vi skal til frokost hos familie i Jylland, i dag så indkøbene kan kombineres fint med turen til Vejle :-). Indkøbslisten er lavet, så nu skal vi af sted.

I dag viser jeg endnu et kort jeg har lavet fra et oplæg i julekortskurset. CAS kort laver jeg aldrig - så det var en udfordring:

7 kommentarer:

 1. Det var da noget af en international forsamling I får der. Hyggeligt og spændende.
  Vinke, vinke når I kører til Vejle i dag.

  Rigtig god fornøjelse.

  SvarSlet
 2. enkelt men meget smukt julekort

  SvarSlet
 3. fedt kort elsker selv CAS stilen : ) lyder rigtig hyggeligt med så mange nationaliteter samlet omkring den danske jul : )

  SvarSlet
 4. Sikke da en broget forsamling, men det må altså også være spændende med så mange forskelligheder mixed op. Er sikker på det bli´r en fantastisk tid for jer alle sammen. God tur til Vejle idag og hels og lykke med madlavning og juletrøspyntning.
  Dit kort er du nu sluppet fint fra, til at det ikke normalt lige er din stil, må jeg sige.

  SvarSlet
 5. Wauh det bliver spændende med alle de mennesker, jul, mad og pyntning.

  SvarSlet