papirtosse

fredag den 27. december 2013

27. december - en herlig jul og en særlig gave

Julen blev holdt med vores lille familie sammen med vores yngste søns kærestes lille familie - så vi blev pludselig 11 personer :-). De unge mennesker havde inviteret oa alle og havde pyntet rigtig flot op i deres nyindflyttede hus. Og sikke et flot juletræ. Maden var traditionelt men super lækkert!


Stuffed turkey, andesteg, flæskesteg, hjemmelavet medister og frikadeller med tilbehør (rødkål, div salater - vi havde en veganer til bords også)- mums, det smagte bare fantastisk.

Og som det kan ses på det første billede, var der MANGE julegaver - vi blev først færdige 2 minutter i midnat :-). Den bedste gave vi fik var dog nyheden, at vi bliver bedsteforældre til vores 1. barenebarn! Så kan det ikke blive bedre :-).

Håber, også i havde en rigtig god juleaften!

Nu er der gået 3 dage med julefrokostgæster - i morgen holder jeg FRI.

Jeg er begyndt at pille julepynt ned herhejmme - hvor bliver det bart og kedeligt! Nogen, som har ideer til at peppe vinduerne op i denne går tid????

4 kommentarer:

 1. Allerførst tillykke med den store nyhed. Fantastisk for jer.......og mon ikke I bliver nøjagtig lige så tossede som andre bedsteforældre..?...hihi. Jeg kender ikke fornemmelsen, men kan udmærket forstå din glæde.

  Det er godt nok et flot juletræ og sikke meget mad....og forskelligt. I har vist ikke manglet noget !

  Jeg plejer også at blive ret depri over, hvor bart og kedeligt jeg bor - i januar. Eneste fif er hvis man har fået noget i julegave som kan stå og pynte...og så nye blomster på alle små borde og hylder. Brændende kærlighed i skrappe farver plejer at hjælpe lidt på det.

  Gode fridage ovenpå travle dage.
  Og tak for beretningen i dag og hele decembers juleblogging. Det har været hyggeligt at følge dig og få en flig at dit liv - udenfor scrapverdenen.

  Godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak - jeg har også nydt at følge dig og din blog - og vil fortsætte i det nye år :-). Livet er jo også andet en scrap .-).

   Slet
 2. Stort tillykke med den store nyhed, det ER bare den allerbedste følelse. Jeg fik næsten lige så god en nyhed den aften, selv om vi allerede har 7 børnebørn. Alle piger, så da min yngste søn kom og fortalte at de havde været til skanning med deres første dagen før og kunne meddele at nu kom den 1. dreng endelig i vores familie, så det var næsten lige så godt. Så må vi håbe at farmor kan finde ud af at få en dreng igen efter alle de tøser de sidste 19 år nu ha ha ha.
  Et kanon flot træ det er jeg enig i og flot of fint julepynt, og gode gud alt det mad, det ville være nok til at gøre mig mæt, bare at høre det ha ha ha
  Håber I får et godt nytår også og tak for alt her i det gamle år, jeg glæder mig til at se hvad du kommer op med igen i det nye også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Også tillykke til dig, den glade kommende farmor til en dreng! Hvornår skal det være?
   Også tak til dig for en dejlig juleblogge tid - jeg vil sikkert følge dig i det nye år også :-).
   Godt nytår til dig og din familie!

   Slet