papirtosse

torsdag den 5. december 2013

5.december - julehjerter

Jeg pynter lidt op hver dag - i takt med at jeg også laver noget nyt. Jeg bruger også gamle ting, men det er jo sjovt alt lave lidt nyt hvert år. Her har jeg liftet en ide her på SS - kan desværre ikke huske, af hvem! Koglerne er guldembosset og papiret er fra en blok, jeg engang har købt i Søstrene grene.


Har i gjort klar til stormen?  En gang i mellem bliver vi jo mindet om, at vi kan pakke vores teknologi og videnskab sammen - naturen lader sig ikke tæmme. En god dag til jer alle.12 kommentarer:

 1. De er bare så søde de kræmmerhuse. Jeg ved at det var Vivi Scrap, som lavede dem sidste år. Men den model kan jo bruges til evig tid....så længe vi holder jul...hihi.
  Ja, nogen gange kan vi ikke klare tingene, men må lade naturen råde. Vi har hentet alle løse genstande inden døre - mangler kun vores barn ! Vi skulle egentlig til julemarked og julekoncert på skolen i aften, men blev forberedt på i går at det bliver aflyst.
  Lige nu håber jeg at vi snart får besked på at hente hende hjem......og så må tackle skuffelsen over ikke at få lov at optræde på scenen. Et kæmpehit hvert år. En fornøjelse for alle de udviklingshæmmede - og en prøvelse for vi andre....haha.
  God dag til dig . pas på dig.

  SvarSlet
 2. Super søde hjerter her, de skal nok pynte fint op, hvor de ender.

  SvarSlet
 3. De er supersøde de hjerter. De er vist lavet i flere udgaver og af mange forskellige efterhånden :)
  Jeg holder mig bare indendøre i stormen :)

  SvarSlet
 4. HVor er de smukke... denne udgave har jeg ikke set før, de skal lige prøves :-)

  Sidder trygt indendørs og scrapper

  God dag i stormen

  SvarSlet
 5. super flotte hjerter og forsat god dag

  SvarSlet
 6. Smukke hjerter du har lavet:-)

  SvarSlet
 7. Nøøøjjjj... hvor er det nogle smukke hjerter.
  Jeg havde lovet mit barnebarn på 10 år, en tøse-hygge tur til Ålborg i dag, men den blev lavet om til en hurtig tur til Bilka i Viborg, og bagefter hyggede vi hjemme med vafler og varm kakao.

  SvarSlet