papirtosse

søndag den 8. december 2013

8. december - jul på Humlemagasinet

Der er juleudstilling i Humlemagasinet i Harndrup. Jeg er der som frivillig medarbejder en gang om ugen året rundt, jeg vil vise jer nogle stemningsbilleder af vores juleudstilling. Vi er over 90 frivillige, som passer stedet, både inde i udstillingerne, i haven eller cafeen. Hvis du har lyst, se mere om stedet her: humlemagasinet.dk

Der er travlhed her op til jul, man må plukke pynten fra træerne og købe. Der er noget til hver smag :-). Gæster kan stemme på det flotteste juletræ - der er 12 at vælge i mellem.

Der er også dækket op til jul i en anden bygning- 12 borde til julemiddag, og 12 kaffeborde. Her kan man stemme på hvilket bord man bedst kan lide.

For det meste er der bare glade gæster, og man får sig mange gode og hyggelige samtaler i løbet af en dag .-). Det er meget hyggeligt at komme der som frivillig og man er sammen med glade og dedikerede mennesker.


9 kommentarer:

 1. Jøsses for et fint sted. Og sikke et arbejde der ligge bag hvert træ og bord her. Super.

  SvarSlet
 2. WAUW hvor er det bare flot, og bestemt noget for enhver smag, det må man nok sige. Sikken et arbejde, der ligger bag hvert enkelt bord eller træ, men hvor er det da bare flot alt sammen.

  SvarSlet
 3. Hvor ser der mega hyggeligt ud! Det skal jeg da vist kigge nærmere på :)
  God adventssøndag.

  SvarSlet
 4. Ser super hyggeligt ud : )
  Rigtig gid 2 advent

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hyggeligt ud. God søndag

  SvarSlet
 6. Aj - hvor er det hyggeligt ! Det må da være herligt...

  SvarSlet
 7. Det ser godt nok hyggeligt ud

  SvarSlet